Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 31 iulie 2008

Elucubratii cercopitece


M-am uitat aseara la ultimele minute din Vaslui – Steaua, cate am mai apucat sa vad, doar ca sa jubilez. Sa mai tin si eu din cand in cand cu moldovenii. Am ranjit ca fasolea la final si am stat sa vad reactile de dupa. Sa ma amuz pe seama limbajului sacadat si plin de expresii tip al fotbalistilor. „Am inceput campionatul cu stangul”, „ei si-au dorit mai mult victoria”, „tricourile nu joaca la Steaua”, „cand greseste portarul se vede pe tabela”. Dupa ce-au terminat patru clase, oamenii de fotbal au dobandit un limbaj suficient pentru campul muncii in care activeaza. La ce le mai trebuie alti 8 ani de scoala, da-o dracu. M-am uitat la emisiunea de pe superGSPTV, megalomanul proiect tv care mi-a umplut o gramada de programe in zapping. Geambasu si gelatul celalalt, nu stiu cum il cheama, l-au cautat pe Becali la telefon. Sa il intrebe ce parere are despre meci. Si cinci minute l-au ascultat cum ii facea in fel si chip: prosti, jigodii, tot felul de expresii elucubrante venite dintr-un creier mult prea obosit de jocuri de noroc. Ce m-a socat a fost faptul ca l-au ascultat. Preferau sa ia niste mutre tampe in rastimpul in care asta ii impulaia de mama focului. Pai ba retarzilor... chiar e mai importanta audienta decat respectul fata de sine? Data viitoare inchideti-i dracului telefonul in nas, ca isi bate joc de voi pe post, in direct. Ignorati-l in presa de a doua zi, nu-i mai pomeniti numele, faceti-l sa dispara. Ziaristii de sport din Romania au creat un monstru cu care acum se spala pe cap. Dintr-un nimeni a ajuns Dumnezeul sportului romanesc. No, inghititi in sec, idiotilor.

9 comentarii:

  1. inca nu-mi vine sa cred ca a luat bataie steaua.. stiu ca ai zambit cu satisfactie la final.. dar mie mi-a parut rau... chiar daca becali e un bou...

    RăspundețiȘtergere
  2. uuuu... marea stelista ranita in orgoliu :)))) auzi, cati jucatori sunt pe teren la un meci de fotbal? hahahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte corect punctul de vedere. Dar daca tu ai fi fost in locul jurnalistilor, i-ai fi inchis telefonul in nas? ... stiind ca audienta scade, fapt pentru care esti zburat din televiziune si-ti iei adio de la X mii de euro, salariul lunar. Desi, daca stau bine si ma gandesc, audienta ar fi putut sa creasca dupa un astfel de gest, din 2 motive: (1) lumea a cam inceput sa se sature de urangutanii din astia si (2) ar fi fost un gest senzational, iar senzationalul face audienta. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma confunzi cu traian :-) Si nu m-am dat niciodata mare specialista, dar cred ca am si eu voie sa imi placa si sa tin cu o anumita echipa de fotbal :-) Nu, rapidistule?

    RăspundețiȘtergere
  5. @alexknics: sa mor io daca nu i-as fi inchis telefonul. ii ziceam vreo doua, fara cuvinte interzise de CNA, ceva de genul "va mai sun cand invatati sa vorbiti ca un om civilizat" si ii inchideam telefonul in nas. mai da-l in pizda masii, ca Romania asta nu-i a lui. sa se scalde in banii lui, ca inteligenta n-are cum sa o cumpere

    @maica precista: lasa cu povestile, zi cati jucatori sunt pe teren fara sa deschizi gsp.ro. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. bog, tu însuţi faci audienţă fix în momentul ăsta, pentru că l-ai băgat în seamă. Ignoră-l. Nu merită.

    Ştii ce se spune? Eşti cu adevărat mort doar când nu mai trăieşte nimeni care să-şi amintească de tine. Făcând o paralelă, nevertebratul ăsta nu poate să dispară decât atunci când nimeni n-o să-i mai rostească numele.

    RăspundețiȘtergere
  7. mare greseala ca mi-ai dat link-ul... mura-n gura :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. ai uitat de "ne-am dorit victoria, dar ceilalţi au fost mai buni", sau "balonul e rotund, se poate întâmpla orice", sau "avem probleme cu moralul echipei, dar sperăm să ne revenim în următoarea etapă"... etc.
    Haaaaai maaa, Brylu, că ştiu mai multe cuvinte :))
    Cât despre Jiji, poate să moară cu toţi imbecilii ăia care se lasă înjuraţi ca proştii! Şi-o merită!

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar... de asta cu ne-am dorit victoria am uitat. ar trebui sa facem o colectie de expresii d-astea.

    RăspundețiȘtergere