Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 15 iulie 2008

De unde dracu le tot scot?


Deja ma inerveaza astia. Au creat o adevarata isterie, oameni disperati ca n-au bilete, si tot scot cu taraita, inca o mie, inca o mie, inca o mie. Stau si ma intreb daca o sa trebuiasca sa-l iau pe Deleanu in carca ca n-o sa avem loc pe gazon. Organizatorii au scos la bataie doua seturi de 1000 de bilete, unul pentru Metallica, altul pentru Iron Maiden.

Pentru show-ul Metallica se vor pune in vanzare inca 1000 de bilete, in diferite zone: Gazon A (180 lei), Gazon B (100 lei), Tribuna 1 – Sector F(250 lei) si Tribuna 2 – Sector B (180 lei). Acestea vor fi disponibile incepand de joi, 17 iulie, ora 00.00, pe www.myticket.ro. Pentru concertul Iron Maiden se vor pune in vanzare inca 1500 de bilete in Gazon A (130 lei), care vor putea fi achizitionate incepand de sambata, 19 iulie, de pe www.myticket.ro (ora 00.00) si din magazinele Diverta (sambata dimineata). Alaturi de aceasta suplimentare, pentru Iron Maiden mai sunt inca disponibile bilete si in Gazon B si in tribune. La concertele Metallica, Lenny Kravitz si Iron Maiden, din cauza aglomeratiei si a temperaturilor foarte ridicate, va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani in zonele Gazon A si Gazon B. Parintii care au cumparat deja bilete in aceste zone rugati sa contacteze serviciul de ticketing la numarul de telefon 0722 704 191 sau la adresa de e-mail office@myticket.ro pentru a li se returna valoarea biletelor.

Stire preluata de pe Metalhead.ro

Acu, vin si eu cu o intrebare de bun simt. Cine isi ia copilul sub 10 ani la concertul Metallica. Eu am lasat-o pe Simo acasa, tocmai din acest motiv. Ce sa caute un copil, si la o asemenea varsta, la un concert de genul asta. Basca, la varsta asta, nici berea nu-i place. Hmmmm... sau? Teo, nu cumva tu-ti iei copilul cu tine, sa nu cumva sa rateze unica ocazie?

2 comentarii:

  1. ei, as fi luat-o si pe Eva... daca mai era in burta! a pierdut ocazia... poate peste 15-18 ani! :))
    Mi-e mie teama de nebuni, dar sa mai iei si copilul dupa tine! Nu cred totusi sa fie cineva atat de inconstient sa isi expuna copilul la jdemii de decibeli! E inuman!

    RăspundețiȘtergere
  2. io ma gandeam exact la fel, dar n-or fi trimis si astia comunicatu de-an pulea, or fi avut ei vreun motiv. chiar, pentru copii or fi fost reduceri? :D

    RăspundețiȘtergere