Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 28 iulie 2008

Nesimtiti (episodul II)


Dupa ce si-au dat seama ca semafoarele de la Kaufland au fost cea mai mare idiotenie vazuta vreodata pe un drum national, alde Primaria a facut un pod peste pseudo-paraul de la marginea Hipodromului ca cei care ies de la Kaufland sa nu mai fie nevoiti sa se arunce in valtoarea XXL-Real-DN7. Toate bune si frumoase. La iesirea pe Rahovei in principiu se respecta marcajul pentru deblocarea intersectiei. Pana s-au prins smecherasii ca n-au niciun motiv sa mai stea la semaforul Milea-Rahova, sa astepte dupa toate tirurile ca sa ajunga la unul dintre magazine. Se aduna ciopor la intrarea INTERZISA dinspre Kaufland si da-i bataie, tatica. De-o nesimtire fantastica. Am stat cinci minute cu aparatul la ochi chiar la buza drumului. Unii nesimtiti de familii bune au dat cu spatele cand s-au trezit cu o masina venind regulamentar spre ei. Alti nesimtiti care n-au nici primul an de acasa s-au protapit in mijlocul drumului iar fraierii au dat cu spatele, sa le faca loc. M-a distrat o familie cu un Logan albastru. M-au vazut din capul podului ca fac poze. S-au invartit pe acolo asteptand sa plec. Cand au vazut ca sunt inarmat cu suficienta rabdare, au parcat pe cealalta parte si au trecut podul. PE JOS. Restul nu s-au sinchisit. Stai sa vedem, poate le gasim noi si lor ac de cojoc.

5 comentarii:

  1. aaaa, io cu podu' asta am alta problema. Pe mine ma enerveaza idiotii de pietoni care, desi au la dispozitie un pod paralel special facut pentru ei, trec ca ciurda pe partea unde circula masinile. Daca e una mai lata, cu e Milica noastra, tre' sa stam sa treaca vacile! Le-am urat de cristosi la vreo cativa...

    RăspundețiȘtergere
  2. e adevarat ca eu daca am treaba acolo nu trec podul pe sens interzis dar... e de inteles, al dracu. decat sa stai 15 ore la semafoare si cozi interminabile mai da-l si dracu de pos. si... cred ca a fost construit de cei de la kaufland? sau doar cel pentru pietoni? mi-e cam greu sa cred ca primaria l-a "ridicat" doar ptr. un magazin.

    RăspundețiȘtergere
  3. podul e construit de primarie. am fost acolo cand l-au inaugurat. e de discutat de ce nu l-au facut pe doua sensuri. dar atata timp cat el e facut pe un singur sens, cu sens unic la un capat si interzis la celalalt, de ce sa fiu eu nevoit, care circul regulamentar, sa dau cu spatele ca sa fac loc altuia care incalca legea?

    RăspundețiȘtergere
  4. E pe un singur sens pt că pe sensul către kaufland ai cedează pe DN, deci în principiu nu ar trebui să se facă virgulă coadă. Şi de regulă nu se face, e ok aşa, cu "cedează" acolo. Dar în sens invers era problematic.

    PS: O scris şi popiescu de ăştia acum vreo săptămână, pt Sibianul şi dădea un idiot un sfat: să mergi cu spatele, că asta nu interzice legea :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. asta sa sti ca-i buna. oare iti pot da amenda politaii daca mergi cu spatele? gasesti si tu un motiv de ce nu mergi normal da macar botu e regulamentar. parca totusi nu ai voie sa mergi cu spatele mai mult de 50m. o fi mai mult acolo?

    RăspundețiȘtergere