Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

duminică, 27 iulie 2008

Un cacat cu ochi


Tot am pornit razboi impotriva taximetristilor. No, sa vedem concurs de cohones. Ei sunt jmecheri. Cand sunt multi. Au statie si se suna. Se aduna toti ciormalaii cu batele scoase de sub scaune sa isi faca liniste. Ca stiu ca politia inchide ochii. Nu ca ar fi ei cine stie cine. E, cacat. Sunt niste jeguri de care politistii se folosesc cand au chef, ca sa-si rezolve diferite procese verbale fara bataie de cap. Ai un accident fara martori? Chemi un gaozar cu masina galbena si iti zice ce vrei. S-apai inchizi ochii cand nu da prioritate la un pieton, cand intoarce pe linia continua sau trece pe rosu. Toata lumea are de castigat, mai putin noi, astia... ultimii normali. De ce sunt asa de revoltat impotriva lor? Pai le-am inghitit toate porcariile din trafic pana la asta. Faceam sambata niste poze pe strada Rahovei la coada de masini dintre intersectia cu Milea si intersectia cu Ostirii. Coloana era pe loc asa ca mi-am permis sa ies un pic dintre masini ca sa pot fotografia lunga linie de masini. Jmecherul asta din poza avea cinci metri liberi pana la masina din fata. Ce crezi ca face? Ia de volan dreapta si accelereaza, sa ma loveasca cu masina. Il vad cu coada ochiului si sar la loc intre masinile parcate. Iar mirobolantul, deosebitul si senzationalul cocalar din taxi incepe sa ranjeasca, impreuna cu celalalt cercopitec ce statea in dreapta lui. Amuzant, nu? N-am avut nimic la indemana (decat aparatul, si nu-l stric pe un bou) ca-i spargeam geamul. Razboi, bai boratilor. De fiecare data cand va prind cu porcarii va fac pozele si ata cu ele la politie. Gasim noi ac de cojocul vostru.

7 comentarii:

  1. Problema e ca sunt si multi. Oriunde ai vedea cu ochii, numai masini galbene. Si multi dintre ei, jmecheri, cum zici tu. Rar mai intalnesti exceptii printre soferii de taxi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt si exceptii. Trebuie sa fie. Refuz sa cred ca toti sunt atat de jegosi.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa inteleg ca ai facut plangere la politie?
    data viitoare poate te dai si lovit si faci circ...sa para mai credibil :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din postul tău nu prea rezultă că ai crede şi în excepţii :) Hai să-ţi dau apă la moară. Soră-mea (o ştii, tipa aia mult mai simpatică decât mine, blondă şi cuminte) stătea la semfor pe Milea, la volan, în maşina de servici. Un Matiz - evident, fără aer condiţionat. Nevoită să îşi procure singură oxigenul, a deschis geamurile din faţă. Pe stânga ei, coloana era ceva mai mică. Vine un taxi cu un nevertebrat din ăsta pe post de client, în scaunul din faţă (parcă nu mai aveau voie). Deşi mai erau vreo 5 metri până la coloană, taxiul opreşte în dreptul ei, iar boul începe să arunce după fată cu hârtii şi ce mai avea la îndemână. I-a părut rău după aia că n-a sunat la dispeceratul firmei, ca să-l reclame pe taximetrist. Câteodată nu-i bine să ai prea mult bun simţ.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu pretul unui picior rupt, data viitoare cand o sa fiu pe trecere si ei nu opresc, ma arunc pe capota lor. sa se apuce de cultivat cartofi.

    RăspundețiȘtergere
  6. ade, stai linistita ca eu am vrut sa reclam mai multe la dispecerate taxi (chiar si ca un "pirat" le foloseste firma ca reclama) dar nu m-a ascultat nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  7. insfarsit razvratire pe gustu meu. demult ma enerveaza astia dar mi-am refulat pornirile pentru ca ma credeam singura.
    eu una as desfiinta taximetria daca as fi primar la mine in sat, dar cum nu-s nu-mi ramane decat sa le zic de dulce si sa-i ard de cate ori am ocazia in trafic ca si eu ca si ei sunt toata ziulica pe acolo. huoooo!!!

    RăspundețiȘtergere